Banner page

Over Loads.nl

LOADS bouwt self service opslagfaciliteiten in verschillende delen van Nederland. Dit betekent dat je je opslagunit online kan boeken en er dezelfde dag nog je spullen in kan verhuizen. Het is niet nodig om een kantoor te bezoeken of om iemand telefonisch te spreken. Lees hieronder waarom LOADS de partner is voor al jouw opslagwensen! 


Het is eenvoudig

Het huren van een opslagruimte bij LOADS is eenvoudig en zorgeloos. Het is niet nodig om een kantoor te bezoeken of om iemand telefonisch te spreken; je doet alles zelf online. Zodra de betaling is verwerkt krijg je direct toegang via onze app. 


Bij LOADS geloven we dat toegangscontrole zo eenvoudig kan zijn als een telefoontje. Dankzij onze innovatie toegangsysteem zijn sleutels verleden tijd. Met een klik op je mobiel krijg je gemakkelijk toegang tot je opslagruimte. Ook kan je (tijdelijk) toegang delen met bijvoorbeeld je kinderen, vrienden, of werknemers. In de app heb je altijd overzicht wie je opslagruimte heeft geopend. Meer gemak, meer veiligheid!


Het is veilig

Bij LOADS nemen we beveiliging zeer serieus en hebben daarom geïnvesteerd in een uitgebreid beveiligingssysteem zodat jouw persoonlijke bezittingen op elk ogenblik veilig staan opgeslagen. Daarnaast zijn onze locaties altijd goed verlicht en staan ze 24/7 onder videobewaking om ongewenste bezoekers te vermijden.


Je krijgt direct toegang

Nadat je online een opslagruimte hebt geboekt is het mogelijk je spullen direct naar jouw unit te verhuizen. Zodra je boeking is verwerkt ontvang je een sms met daarin de vraag om onze Smart Access App te downloaden. Via de App krijg je gemakkelijk toegang tot onze opslagfaciliteiten en tot je opslagruimte. Ook kan je (tijdelijk) toegang delen met bijvoorbeeld je kinderen, vrienden, of werknemers. In de app heb je altijd overzicht wie je opslagruimte heeft geopend. Meer gemak, meer veiligheid!


Het is duurzaam

Bij LOADS werken we continu aan het vinden van de groenste alternatieven en hebben we als doel om de meest milieuvriendelijke en moderne self storage oplossing van Nederland te bieden. Dit is makkelijker gezegd dan gedaan, en we hebben al veel gebieden waarop we moeten verbeteren om onszelf 'duurzaam' te noemen. In elke op winst gebaseerde industrie is het integreren van het concept van duurzaamheid een grote uitdaging. Desalniettemin geloven we dat we kunnen bijdragen aan een sterkere deeleconomie, een beter overzicht creeren van de dingen die we niet zo vaak gebruiken en daarom kunnen worden weggegeven, verkocht of uitgeleend, en focussen we ons mede op hergebruik van gebouwen. 

                                                                 

Duurzame stappen die wij al ondernemen:

  • Onze locaties zijn uitgerust met ultra moderne LED-verlichting die energie bespaart en bewegingssensoren heeft. 
  • We moedigen deeleconomie aan door eenvoudig digitale sleutels te delen.
  • We richten ons op hergebruik van bouw.
  • Onze digitale sloten betekenen het einde van onnodig dure hangsloten.
  • Onze locaties zijn uitgerust met zonnepanelen op de daken van elk gebouw

Eenvoudig boeken:
Jouw opslagruimte


Kies je gewenste locatie, de opslagruimte die je nodig hebt en huur vandaag nog je persoonlijke opslagruimte. Je ontvangt direct alle informatie online.
Image