Banner page

Garagebox

Opzoek naar een zakelijke opslagruimte? Onze garageboxen bieden een veilige opslag ruimte en zijn van alle gemakken voorzien. Dat betekent dat elke box standaard is voorzien van elektrische overhead deuren, geïsoleerde 10cm dikke tussenwanden en er is 24/7 cameratoezicht. Daarnaast is elke box voorzien van LED verlichting, een dubbel stopcontact, en tussenmeter. De veiligheid van de  garageboxen en jouw spullen zijn een belangrijk onderdeel van onze kwaliteit.


garagebox huren


Garagebox - ideaal voor zakelijke opslag

De garageboxen zijn te gebruiken als bedrijfs- of werkruimte en stalling voor auto, boot of aanhanger. De garageboxen spelen dus goed in op het groeiende aantal zzp’ers en MKB’ers die behoefte hebben aan laagdrempelige, zelfstandige opslag- of bedrijfsruimtes. Denk hierbij aan bijvoorbeeld onderhoudsmonteurs, foodtrucks, klusbedrijven, maar ook webshops die een veilige, bereikbare opslagruimte zoeken.

eigen bedrijf beginnen

Omdat vanuit huis werken vaak moeilijkheden met zich mee brengt, en het huidige aanbod van bedrijfsruimte een kostenstructuur met zich mee brengt die meestal niet optimaal is voor een startende ondernemer, bieden onze garageboxen een passend alternatief. Lees verder om erachter te komen waarvoor de garagebox gebruikt kan worden.


Garagebox als opslagruimte voor gereedschap en materialen

Ben je stukadoor, meubelmaker, timmerman of hovenier en heb je veel dure materialen en kostbare gereedschappen? Dan wil je jouw kostbare gereedschappen en dure materialen natuurlijk veilig en makkelijk opslaan. Onze garageboxen zijn hier uitermate geschikt voor. Elke garagebox is voorzien van stroom, licht en een elektrisch bedienbare sectionaaldeur. Daarnaast zijn onze locaties ruim opgezet zodat iedere garagebox met de auto bereikbaar is. En wil je ook in de avond, nacht of weekend bij jouw garagebox kunnen? Dat is geen probleem, al onze opslagruimtes zijn namelijk 24/7 bereikbaar via de mobiele app.

Eenvoudig toegang via je mobiel

Bij LOADS geloven we dat toegangscontrole zo eenvoudig kan zijn als een telefoontje. Dankzij onze innovatie toegangssysteem zijn sleutels verleden tijd. Met een klik op je mobiel krijg je gemakkelijk toegang tot je opslagruimte. Ook kan je (tijdelijk) toegang delen met bijvoorbeeld je kinderen, vrienden, of werknemers. In de app heb je altijd overzicht wie je opslagruimte heeft geopend. Meer gemak, meer veiligheid!

 


Ontdek de mogelijkheden

Example alt

Opslag voor jouw webshop

Example alt

Opslag van jouw huisvoorraad

Example alt

Opslag voor jouw gereedschap

De voordelen van opslaan bij LOADS:


Uitstekend bereikbaar

Zeer goede beveiliging

Eenvoudig online geregeld

Rij tot aan je box

Toegang met mobiel

Individuele licht en stroom punten

Geïsoleerd en vorstvrij gebouw

Flexibele huur periodes

Eenvoudig boeken:
Jouw opslagruimte


Kies je gewenste locatie, de opslagruimte die je nodig hebt en huur vandaag nog je persoonlijke opslagruimte. Je ontvangt direct alle informatie online.
Image