Huur een opslagruimte in Tilburg

Deze locatie is in aanbouw (open Q2 2024)

Kanaalzone 1, Tilburg

Op zoek naar een veilige en altijd toegankelijke opslagruimte voor jouw inboedel, winkelvoorraad, motorfiets, skispullen of wat je ook maar kunt bedenken? Bij LOADS ben je aan het goede adres! Door de diversiteit in soorten en maten hebben wij voor elke toepassing de gepaste opslagruimte beschikbaar. Onze locatie beschikt over premium boxen en self-storage in verschillende formaten, zodat er altijd een ruimte is die past bij jouw wensen.

 

LOADS Tilburg wordt gebouwd aan Ringbaan Noord 13. De locatie is gelegen op de hoek Quirijnstoklaan / Ringbaan Noord, en is daardoor zeer goed bereikbaar. De dichtstbijzijnde bushalte ligt op slechts 500 meter afstand.

 

Er worden meer dan 600 opslagruimten gerealiseerd, verdeeld over 4 ruime verdiepingen. Het unieke aan deze locatie is dat alle premium boxen, die zich op alle verdiepingen bevinden, met de auto bereikbaar zijn. Zo makkelijk!


Schrijf je in en hoor als eerste wanneer onze locatie in Tilburg open gaat

Eenvoudig boeken:
Jouw opslagruimte


Kies je gewenste locatie, de opslagruimte die je nodig hebt en huur vandaag nog je persoonlijke opslagruimte. Je ontvangt direct alle informatie online.
Image