Huur een opslagruimte in Tilburg

Opslagruimte Tilburg huren

Op zoek naar een veilige opslagruimte in Tilburg? Bij LOADS Tilburg heb je de oplossing voor al jouw opslagbehoeften! 

 

Gelegen aan de Ringbaan Noord 13, op de hoek van Quirijnstoklaan / Ringbaan Noord, bieden wij een uitgebreid scala aan opslagmogelijkheden voor zowel particulieren als bedrijven. Met meer dan 600 opslagruimtes verdeeld over 4 ruime verdiepingen, waarvan 120 garageboxen, streven wij ernaar om aan al jouw opslagbehoeften te voldoen, met de betrouwbaarheid en kwaliteit die je van LOADS mag verwachten.


Opslagruimte huren Ringbaan Noord 13 Tilburg
Wat maakt LOADS Tilburg uniek?

  1. Inpandige Hellingbaan voor Optimaal Gemak: Wat ons echt onderscheidt, is onze inpandige hellingbaan. Hierdoor zijn alle garageboxen op elke verdieping met de auto bereikbaar. Dit betekent dat laden en lossen moeiteloos verloopt, waardoor jouw opslagervaring bij LOADS Tilburg nog efficiënter wordt.
  2. Diverse Opslagmogelijkheden: Of je nu op zoek bent naar een traditionele opslagruimte voor huishoudelijke spullen, meubels en seizoensgebonden items, of naar een garagebox voor zakelijke voorraden, gereedschappen en bedrijfsmateriaal, bij LOADS Tilburg hebben we de perfecte oplossing voor jouw opslagbehoeften.
  3. Veiligheid en Kwaliteit Gegarandeerd: Bij LOADS staat de veiligheid van jouw eigendommen voorop. Onze faciliteit is uitgerust met geavanceerde beveiligingssystemen, waaronder 24/7 camerabewaking, toegangscontrolesystemen en alarmen. Zo kun je met een gerust hart jouw waardevolle spullen bij ons opslaan.
  4. Modern en Gebruiksvriendelijke Toegangssysteem: Bij LOADS geloven we dat toegangscontrole zo eenvoudig kan zijn als een telefoontje. Dankzij onze innovatie toegangssysteem zijn sleutels verleden tijd. Met een klik op je mobiel krijg je gemakkelijk toegang tot je opslagruimte. Ook kan je (tijdelijk) toegang delen met bijvoorbeeld je kinderen, vrienden, of werknemers. Meer gemak, meer veiligheid!
  5. Bereikbaarheid: Bereikbaarheid is van cruciaal belang als het gaat om opslag. Daarom hebben we onze locatie strategisch gelegen, gemakkelijk bereikbaar met de auto en op slechts een steenworp afstand van de dichtstbijzijnde bushalte. Of je nu met eigen vervoer komt of met het openbaar vervoer, bij LOADS Tilburg zijn we gemakkelijk te vinden.
  6. Transparante Huurprijzen en Uitstekende Klantenservice: Bij LOADS geloven we in eerlijkheid en transparantie. Onze huurprijzen zijn duidelijk en vooraf gecommuniceerd, zonder verborgen kosten. Bovendien staat ons vriendelijke en deskundige team altijd voor je klaar om jou te helpen bij elke stap van het opslagproces.

Ontdek vandaag nog wat LOADS Tilburg voor jou kan betekenen en boek jouw gewenste ruimte met onze online boeking tool. Niet zeker welke ruimte je moet boeken? We nodigen je van harte uit om onze locatie te bezoeken en de mogelijkheden te bekijken. Voor vragen of om een bezichtiging in te plannen, kun je contact met ons opnemen via 085 400 90 60 of via de mail tilburg@loads.nlVerdiepingsoverzicht LOADS Tilburg

Vanaf wanneer kan ik een opslagruimte huren bij LOADS Tilburg?

Onze locatie opent 31 mei 2024 officieel haar deuren. Het is vanaf nu al mogelijk om je ruimte te reserveren.

Kan ik met mijn auto bij mijn garagebox?

Jazeker! Dankzij onze inpandige hellingbaan zijn alle garageboxen met de auto bereikbaar. Wel zo handig!

Hoe boek ik een garagebox?

Via onze online boeking tool kan jij eenvoudig jouw opslagruimte boeken. Klink op de klop 'Prijzen en Boeken' en kies je gewenste locatie. Op de plattegrond kan je de verschillende opslagruimtes aanklikken, de afmetingen bekijken, en die prijzen inzien.

Wat is het minimale huurtermijn?

Onze opslagruimtes zijn al vanaf 1 maand te huren. Voor de garageboxen is er een minimum huurtermijn van 6 maanden. Leuk om te weten is dat wanneer je langer boekt, je meer korting krijgt op de maandprijs! Bekijk het op onze boekingspagina.

Moet ik borg betalen voor mijn opslagruimte?

Nee! Bij LOADS hoef je zowel voor de reguliere opslagruimtes als de garageboxen geen borg te betalen. Ook hanteren wij geen additionele boekingskosten of kosten voor sloten. De prijs die je ziet op onze boekingspagina is de daadwerkelijke prijs die jij maandelijks gaat betalen.

Eenvoudig boeken:
Jouw opslagruimte


Kies je gewenste locatie, de opslagruimte die je nodig hebt en huur vandaag nog je persoonlijke opslagruimte. Je ontvangt direct alle informatie online.
Image