Banner page

FAQ


Algemeen


Welke items kunnen niet worden opgeslagen?

We staan de opslag van gevaarlijke goederen, giftige stoffen, levende dieren, contant geld, illegale goederen, explosieven, vuurwapens, munitie niet toe.

Is het mogelijk om de geboekte opslagruimte achteraf te wijzigen?

Wij verhuren vanaf 1 maand en 1 m³. Wil je jouw opslagruimte verkleinen of vergroten? Verkleinen is mogelijk na de eerste maand; een vergroting is meestal direct haalbaar. Belangrijk: Voorwaarde voor een dergelijke overdracht is natuurlijk in beide gevallen de beschikbaarheid van de gewenste opslagruimte. Stuur ons een e-mail (info@loads.nl) om te kijken naar de mogelijkheden.

Hoe groot is een unit bij LOADS?

LOADS verhuurt in alle soorten en maten. Je kan bij ons al terecht voor een box vanaf 1m2.

Contract


Kan ik vooraf een opslagruimte reserveren?

Reserveren kan tot 1 maand van tevoren. Wil je jouw opslagruimte nog verder van tevoren reserveren, stuur ons dan een e-mail. Samen zoeken we naar een oplossing: info@loads.nl

Is er een minimale of maximale huurperiode?

De minimale huurperiode varieert voor selfstorage- en garageboxen. Voor Selfstorage is de minimale gebruiksduur 1 maand. Voor een garagebox is de minimale gebruiksduur 6 maanden. Er is geen maximale duur. Je kan bijvoorbeeld een contract voor onbepaalde tijd van meer dan 12 maanden tekenen, dat zonder opzegtermijn automatisch met een maand wordt verlengd. Zo kun je je opslagruimte zo lang houden als je wilt.

Hoe verleng ik mijn contract?

Dat hoeft niet! Als je je contract niet opzegt, wordt het altijd automatisch verlengd met nog een maand.

Ik heb ineens meer (of minder) ruimte nodig. Kan ik overstappen naar een andere opslagruimte?

Ja, wij zijn flexibel. Verkleining van de opslagruimte is mogelijk na de eerste maand. Een vergroting van de opslagruimte kan meestal direct worden uitgevoerd. Beide onder de voorwaarde dat de gewenste opslagruimte beschikbaar is. Stuur ons een e-mal (info@loads.nl) om te kijken naar de mogelijkheden.

Hoe zeg ik mijn contract op?

In de LOADS-app kun je eenvoudig je contract opzeggen: 1. Log in op je app 2. Selecteer je box 3. Klik op contractdetails 4. "Contract opzeggen" Maak je geen gebruik van de App? Stuur dan een mail naar de locatie (almere@loads.nl, tilburg@loads.nl) om de huur schriftelijk op te zeggen.

Garagebox


Hoe groot is een garagebox?

De garageboxen variëren van 12 vierkante meter tot en met 25 vierkante meter. Je kunt kiezen uit verschillende maten qua lengte, breedte en hoogte.

Mag ik in de garagebox klussen?

Zeker! Je kunt hier niet alleen je spullen veilig opbergen, maar je kunt de box ook gebruiken als werkruimte. Lees vooraf de huisregels. Sommige activiteiten zijn expliciet uitgesloten vanwege veiligheid en/of overlast.

Heeft de garagebox verlichting en stroom?

Ja! Elke garagebox is voorzien van LED verlichting en een dubbel stopcontact.

Wat is de minimale huurtermijn?

Voor de garageoxen hanteren een minimale huurtermijn van 6 maanden. Na deze 6 maanden wordt de huurovereenkomst voortgezet in een overeenkomst voor onbepaalde tijd, met een opzegtermijn van drie maanden. Ben je opzoek naar een flexibelere opslagruimte? Kijk dan naar onze selfstorage mogelijkheden!

Moet ik een waarborgsom betalen?

Nee! Als je bij ons een garagebox wilt huren hoef je geen waarborgsom te betalen.

Kan ik met de auto bij mijn garagebox komen?

Alle garageboxen zijn met de auto bereikbaar, zelfs op de 2e etage.

Selfstorage


Wat is selfstorage?

Self storage is de meest flexibele oplossing voor zowel tijdelijke als permanente opslag. Je huurt een ruimte, zo groot als je nodig hebt en voor zo lang als je wilt. LOADS biedt opslagruimtes varierend van 1m2 tot 25m2, zo is er voor iedereen een passende oplossing.

Toegang


Krijg ik een sleutel voor mijn opslag ruimte?

Nee - die heb je niet nodig. Je LOADS box en alle deuren van het pand op weg naar je opslagruimte open je met de gratis LOADS app.

Hoe snel heb ik toegang tot mijn LOADS opslagruimte nadat ik deze heb geboekt?

Je hebt direct toegang tot je box nadat je de boeking online hebt afgerond.

Wat zijn de openingstijden?

Openingstijden kunnen verschillen tussen onze locaties. In de meeste gevallen heb jij van 06:00 tot 23:00 uur toegang tot jouw opslagruimte.