Banner page

FAQ


Algemeen


Welke items kunnen niet worden opgeslagen?

We staan de opslag van gevaarlijke goederen, giftige stoffen, levende dieren, contant geld, illegale goederen, explosieven, vuurwapens, munitie niet toe.

Wat zijn de openingstijden?

Met de LOADS-app heb je 24 uur per dag toegang tot je opslagruimte.

Is het mogelijk om de geboekte opslagruimte achteraf te wijzigen?

Wij verhuren vanaf 1 week en 1 m³. Wil je jouw opslagruimte verkleinen of vergroten? Verkleinen is mogelijk na de eerste maand; een vergroting is meestal direct haalbaar. Belangrijk: Voorwaarde voor een dergelijke overdracht is natuurlijk in beide gevallen de beschikbaarheid van de gewenste opslagruimte. Stuur ons een e-mail (info@loads.nl) om te kijken naar de mogelijkheden.

Hoe groot is een unit bij LOADS?

LOADS verhuurt in alle soorten en maten. Je kan bij ons al terecht voor een box vanaf 1m2.

Contract


Wat als ik mijn opslagruimte langer nodig heb dan gepland? Is het nog beschikbaar?

Ja, je opslagruimte is na afloop van het huurcontract nog beschikbaar zodat je je huurperiode kunt verlengen.

Kan ik vooraf een opslagruimte reserveren?

Reserveren kan tot 1 maand van tevoren. Wil je jouw opslagruimte nog verder van tevoren reserveren, stuur ons dan een e-mail. Samen zoeken we naar een oplossing: info@loads.nl

Is er een minimale of maximale huurperiode?

De minimale huurperiode varieert voor selfstorage- en premiumboxen. Voor Selfstorage is de minimale gebruiksduur 1 week. Voor een Premium Box is de minimale gebruiksduur 6 maanden. Er is geen maximale duur. Je kan bijvoorbeeld een contract voor onbepaalde tijd van meer dan 12 maanden tekenen, dat zonder opzegtermijn automatisch met een maand wordt verlengd. Zo kun je je opslagruimte zo lang houden als je wilt.

Hoe verleng ik mijn contract?

Dat hoeft niet! Als je je contract niet opzegt, wordt het altijd automatisch verlengd met nog een maand, of met een week als de minimale huurperiode een week is.

Ik heb ineens meer (of minder) ruimte nodig. Kan ik overstappen naar een andere opslagruimte?

Ja, wij zijn flexibel. Verkleining van de opslagruimte is mogelijk na de eerste maand. Een vergroting van de opslagruimte kan meestal direct worden uitgevoerd. Beide onder de voorwaarde dat de gewenste opslagruimte beschikbaar is. Stuur ons een e-mal (info@loads.nl) om te kijken naar de mogelijkheden.

Hoe zeg ik mijn contract op?

In de LOADS-app kun je eenvoudig je contract opzeggen: 1. Log in op je app 2. Selecteer je box 3. Klik op contractdetails 4. "Contract opzeggen"

Garagebox


Wat is een Premium Box?

Een Premium Box, ook wel garagebox genoemd, is een multifunctionele bedrijfsruimte die volledig voorziet in de behoefte naar kleinschalige, flexibele bedrijfshuisvesting. De Loads Premium Box wordt standaard geleverd met eigen verlichting, stroom, een individueel alarmsysteem en een automatische overheaddeur die via onze app te openen is.

Hoe groot is een Premium Box?

De premium dozen variëren van 12 vierkante meter tot en met 80 vierkante meter. Je kunt kiezen uit verschillende maten qua lengte, breedte en hoogte.

Mag ik in de garagebox klussen?

Zeker! Je kunt hier niet alleen je spullen veilig opbergen, maar je kunt de box ook gebruiken als werkruimte. Lees vooraf de huisregels. Sommige activiteiten zijn expliciet uitgesloten vanwege veiligheid en/of overlast.

Heeft de garagebox verlichting en stroom?

Ja! Elke garagebox is voorzien van LED verlichting en een dubbel stopcontact.

Wat is de minimale huurtermijn?

Voor de Premium Boxen hanteren een minimale huurtermijn van 6 maanden. Na dit jaar wordt de huurovereenkomst voortgezet in een overeenkomst voor onbepaalde tijd, met een opzegtermijn van drie maanden. Ben je opzoek naar een flexibelere opslagruimte? Kijk dan naar onze selfstorage mogelijkheden!

Moet ik een waarborgsom betalen?

Ja, als je een Premium Box wilt huren bij Loads, dien je een waarborgsom te betalen. De hoogte van de borg is standaard €500,-. Wanneer je de Premium Box wederom in nette staat oplevert wordt de waarborgsom binnen vier weken teruggestort op je rekening.

Kan ik met de auto bij mijn garagebox komen?

Alle garageboxen zijn met de auto bereikbaar, zelfs op de 3e etage.

Selfstorage


Wat is selfstorage?

Self storage is de meest flexibele oplossing voor zowel tijdelijke als permanente opslag. Je huurt een ruimte, zo groot als je nodig heeft en voor zo lang als je wilt. Je hebt altijd gratis toegang. Wij bieden opslagruimtes in verschillende groottes.

Toegang


Krijg ik een sleutel voor mijn opslag ruimte?

Nee - die heb je niet nodig. Je LOADS box en alle deuren van het pand op weg naar je opslagruimte open je met de gratis LOADS app.

Hoe snel heb ik toegang tot mijn LOADS opslagruimte nadat ik deze heb geboekt?

Je hebt direct toegang tot je box nadat je de boeking online hebt afgerond.

Wat zijn de openingstijden?

Met de LOADS-app heb je 24 uur per dag toegang tot je opslagruimte.

Kan ik andere mensen toegang geven tot mijn opslagruimte?

Ja, dat is heel eenvoudig met de LOADS-app. Je kan voor een bepaalde tijd toegang verlenen aan zoveel mensen als je wilt - simpelweg door het telefoonnummer of e-mailadres van de gewenste persoon in te voeren. Je kunt zelf kiezen of je deze persoon voor lange of korte tijd toegang wilt geven tot je opslagruimte. Bij kortdurende toegang bepaal je zelf of de persoon 1x, 1u, 6u of 24u toegang krijgt tot uw box. Deze persoon krijgt dan een link via sms of e-mail waarmee hij jouw box kan openen. Als je een persoon langdurig toegang geeft, kan hij of zij zich ook registreren in de app. Zodra je de toegang met hen hebt gedeeld, zien ze je box onder "Mijn boxen - gedeeld met mij". Ze kunnen de opslagruimte dan op elk moment openen. Jij blijft echter de enige die de Box kan opzeggen.

Kan ik mijn opslagruimte op afstand openen?

Nee, het is niet mogelijk om jouw opslagruimte op afstand te openen. De deur van je unit wordt alleen geopend als je in de buurt bent en er een bluetooth-verbinding tussen je telefoon en het slot tot stand is gebracht.