Banner page

Hoe werkt het?

Een opslagruimte huren doe je eenvoudig via onze website. Boek nu en krijg direct toegang tot jouw opslag unit. Het is niet nodig om een kantoor te bezoeken! Is dit de eerste keer dat je een opslagruimte huurt? LOADS is er om het proces zo gemakkelijk en eenvoudig mogelijk te maken.


Stap 1. Boek je opslag online

Weet je niet zeker hoeveel ruimte je nodig hebt? Geen zorgen. Met onze opslagcalculator kan je berekenen van voor jou de juiste afmeting is. Zodra je de juiste unit type hebt geselecteerd, word je naar de uitcheckpagina geleid. Klopt alle informatie? Dan kan je doorgaan met de online betaling.


Stap 2. Direct toegang

Ja, je leest het goed, zodra het betalingsproces is afgerond, krijg je direct toegang tot jouw opslagruimte!

Hoe werkt dat precies? Nadat je online een opslagruimte hebt geboekt is het mogelijk je spullen direct naar jouw unit te verhuizen. Zodra je boeking is verwerkt ontvang je een mail met daarin de vraag om onze Smart Access App te downloaden. Via de App krijg je gemakkelijk toegang tot onze opslagfaciliteiten en tot je opslagruimte. Ook kan je (tijdelijk) toegang delen met bijvoorbeeld je kinderen, vrienden, of werknemers. 


Stap 3. Je spullen verhuizen

Je hebt al je spullen ingepakt en je bent helemaal klaar om je spullen te verhuizen naar LOADS!Gebruik onze App om de poort te openen. Rij door naar de ingang en gebruik vervolgens ook de App om de toegangsdeur te openen. Parkeer je auto en laad je spullen uit met de beschikbare trolleys. Zoek je unit via de borden op de muur, indien nodig kan je met de lift naar de eerste of tweede verdieping. Eenmaal bij je unit aangekomen kan je de App gebruiken om deze te openen. Wanneer je onze locatie verlaat, zorg ervoor dat de unit deur goed is gesloten. De toegangsdeur is vanbinnen al ontgrendeld en je kan dus zonder de App het pand verlaten. Gebruik vervolgens de App om de poort te openen. 

Eenvoudig boeken:
Jouw opslagruimte


Kies je gewenste locatie, de opslagruimte die je nodig hebt en huur vandaag nog je persoonlijke opslagruimte. Je ontvangt direct alle informatie online.
Image