Banner page

Selfstorage

Self-storage, of mini-opslag, is de meest flexibele oplossing voor zowel tijdelijke als permanente opslag. Jij bepaalt zelf hoeveel opslagruimte je nodig hebt en hoe lang je wilt huren. Wij zorgen dat jouw spullen veilig, droog en verwarmd worden bewaard en dat je toch dagelijks bij jouw spullen kunt. Lees verder om erachter te komen hoe eenvoudig een opslagruimte huren is, welke goederen je bij ons kunt opslaan en in welke situaties een opslagruimte huren echt een meerwaarde voor je kan betekenen.

 

Self-storage op een gloednieuwe manier

Als je nu pas overweegt om een opslagruimte te huren, is dat niet erg. Het idee is niet nieuw, maar een opslagruimte huren bij Loads.nl is een stuk eenvoudiger. Bereken je opslagbehoefte met onze ruimtecalculator, boek je gewenste opslagruimte, en krijg direct toegang tot je opslagunit via digitale sleutels in de Loads app. Dankzij ons innovatieve toegang systeem hebben klanten 24/7 en 365 dagen per jaar toegang tot hun spullen.


Self-storage betekent simpelweg meer ruimte

Als je geïnteresseerd bent in self-storage, heb je waarschijnlijk meer ruimte nodig - en dat op korte termijn. Self-storage biedt klanten de mogelijkheid om extern een aantal vierkante meters aan opslagruimte te huren om zaken als meubelen, seizoensartikelen, kleding, kampeer-spullen, hobbymateriaal, en nog veel meer op te slaan.


Het is niet altijd mogelijk om de opslagbehoefte te zien aankomen. Waterschade in je huis bijvoorbeeld. Dat wens je echt niemand toe, maar als het gebeurt, wil je een veilige plek waar al je spullen droog en veilig zijn. Of misschien heb je een bedrijf, of ben je een monteur die op zoek is naar een plek om gereedschap op te slaan. Snel en probleemloos, Loads.nl geeft je de ruimte die je nodig hebt, wat jouw situatie ook is.


Self-storage: de perfecte oplossing

Er zijn talloze voorbeelden van wanneer self-storage precies van pas kan komen. Veel klanten komen bij ons om hun inboedel op te slaan omdat ze hun appartement hebben opgezegd maar aan het einde van de opzegtermijn nog geen nieuwe woonruimte hebben. Ook kantoren of bedrijven verhuizen van tijd tot tijd en hebben dan tijdelijke ruimte nodig voor hun kantoorapparatuur. Ook kan je gebruik maken van self-storage tijdens een verblijf in het buitenland of om wijn, banden of dossiers op te slaan. 


Onze opslagruimtes zijn veilig

Wat je ook bij ons opslaat, met self-storage weet je zeker dat je opgeslagen goederen in goede handen zijn. Onze opslagruimtes zijn afsluitbaar en alleen jij hebt er toegang toe. Daarnaast is ons pand in de avond goed verlicht en staat het 24/7 onder videobewaking om ongewenste bezoekers te vermijden.


Onze opslagruimtes zijn droog

Tot zover de beveiliging van buitenaf. Ook van binnenuit zijn er een aantal veiligheidsaspecten die van belang zijn, vooral bij gevoeligere opslaggoederen. Een droge omgeving is bijvoorbeeld essentieel voor het opbergen van gestoffeerde meubels, schilderijen of ordners en documenten. Papier, textiel en veel houtsoorten reageren niet positief op vocht. Onze self-storage units zijn volledig droog en ontworpen om uw eigendommen te beschermen. 


Onze opslagruimtes zijn toegankelijk

Bovendien zijn onze units 24 uur per dag bereikbaar en gunstig gelegen. Bij het kiezen van een locatie voor onze faciliteiten richten we ons op criteria als korte ritten en goede bereikbaarheid, ook voor grotere voertuigen. Ons pand biedt voldoende ruimte om te manoeuvreren, te laden en te lossen, zodat je snel bij de spullen bent die je nodig hebt. We willen dat onze service toegankelijk, eenvoudig en prettig is. Zie jouw opslagruimte als jouw garage, maar dan een beetje beter.


Ontdek de mogelijkheden

Example alt

Opslag van jouw huisvoorraad

Example alt

Opslag voor jouw hobbies

Example alt

Opslag voor jouw webshop

De voordelen van opslaan bij LOADS:


Uitstekend bereikbaar

Zeer goede beveiliging

Eenvoudig online geregeld

Grote variatie formaten

Toegang met mobiel

Flexibele huur periodes

Lift naar jouw verdieping

Geïsoleerd en vorstvrij gebouw

Eenvoudig boeken:
Jouw opslagruimte


Kies je gewenste locatie, de opslagruimte die je nodig hebt en huur vandaag nog je persoonlijke opslagruimte. Je ontvangt direct alle informatie online.
Image