Huur een opslagruimte in Eindhoven

Deze locatie is in aanbouw (open Q2 2024)

Mispelhoefstraat, Eindhoven

Opzoek naar een veilige en altijd toegankelijke opslagruimte om jouw goederen of gereedschap in op te slaan? Staat jouw woning vol met meubels, hobbymateriaal of verzamelwaar? Bekijk dan de mogelijkheden van de LOADS Eindhoven! Onze locatie heeft premium boxen en self storage in verschillende formaten, zodat er altijd een ruimte is die past bij jouw wensen.

 

LOADS opslagruimte Eindhoven

LOADS Eindhoven wordt gebouwd op bedrijventerrein GDC, en ligt aan de drukke Anthony Fokkerweg en de A2/N2 en nabij de A58 en de A50. Op korte termijn is de tweede aansluiting op het snelwegennet vanaf de A58 naar het bedrijventerrein gereed. Middels het openbaar vervoer is het Bedrijventerrein goed te bereiken.

 

Er worden ruim 300 opslagruimtes gerealiseerd die verdeeld zijn over 3 ruim opgezette verdiepingen. Het unieke aan deze locatie is dat alle garageboxen met de auto bereikbaar zijn. Wel zo gemakkelijk! Dankzij het innovatieve toegang systeem van LOADS hebben klanten 24/7 en 365 dagen per jaar toegang tot hun spullen.


Smartphone appEenvoudig toegang via je mobiel

Bij LOADS geloven we dat toegangscontrole zo eenvoudig kan zijn als een telefoontje. Dankzij onze innovatie toegangssysteem zijn sleutels verleden tijd. Met een klik op je mobiel krijg je gemakkelijk toegang tot je opslagruimte. Ook kan je (tijdelijk) toegang delen met bijvoorbeeld je kinderen, vrienden, of werknemers. In de app heb je altijd overzicht wie je opslagruimte heeft geopend. Meer gemak, meer veiligheid!

Schrijf je in en hoor als eerste wanneer onze locatie in Eindhoven open gaat

Eenvoudig boeken:
Jouw opslagruimte


Kies je gewenste locatie, de opslagruimte die je nodig hebt en huur vandaag nog je persoonlijke opslagruimte. Je ontvangt direct alle informatie online.
Image