Opslagruimte Almere huren

Deze locatie is in aanbouw (open mei 2023)

Almere Buiten

Heb je al een tijd het gevoel dat je te weinig ruimte thuis hebt en dat je huis steeds kleiner lijkt te worden? En zit verhuizen er in deze woningmarkt simpelweg niet in? Waarschijnlijk heb je best veel spullen die je maar een paar keer per jaar nodig hebt (zoals kerstspullen, tuinmeubels en seizoensgebonden sportattributen zoals ski’s en schaatsen). 


Hoe handig zou het zijn om deze spullen dan op te slaan in een externe opslagruimte, oftewel een self-storage? Ervaar de extra ruimte in je huis en je zult zien dat je woning weer een stuk groter aanvoelt.


Opslagruimte in Almere Buiten

LOADS Almere is te vinden op de Splijtbakweg op bedrijventerrein Poldervlak, het grootste bedrijventerrein in Almere Buiten. De locatie is met de auto in acht minuten vanaf de A6 bereikbaar. Met het openbaar vervoer is het terrein binnen een kwartier van station Almere Centrum en binnen acht minuten van station Almere Buiten goed bereikbaar.


Alle informatie die je nodig hebt over onze locatie

  • Ruim 400 opslagruimtes verdeeld over 3 ruim opgezette verdiepingen
  • 24 uur per dag open, 7 dagen per week
  • Goed bereikbaar en dicht bij de woonkern
  • Goed beveiligd met 24/7 camerabewaking
  • Droog en comfortabel laden en lossen
  • Hoge kwaliteit opslagbox voor de beste prijs


Zakelijke en particuliere opslagruimte huren Almere

LOADS biedt tijdelijke en goedkope opslagruimte voor zowel zakelijke huurders als particulieren. Of je nu extra ruimte nodig hebt voor je bedrijf of voor persoonlijke spullen, wij hebben de oplossing voor jou.


Opslagruimte voor particulieren 

Ga je verhuizen, verbouwen of een lange reis maken en zoek je een voordelige ruimte om jouw inboedel en andere bezittingen tijdelijk op te slaan? LOADS biedt dé ruimtelijke oplossing. 


Met onze moderne, schone en uitstekend beveiligde opslagruimtes ben je verzekerd van een goede plek voor jouw spullen. Zo kan je met een gerust hard op reis of thuis klussen zonder zorgen over stof en werfspatten op uw meubels. Huur je als particulier bij ons een opslagbox, dan betaal je hier geen BTW over.


Zakelijke opslagruimte huren

LOADS Almere biedt ook ondernemers, bedrijven en instellingen het gemak van selfstorage. Jouw bedrijfsarchief kan veel kostbare kantoorruimte innemen. Een gemakkelijke en betaalbare oplossing is het opslaan van jouw bedrijfsarchief in een voordelige en veilige opslagruimte van LOADS. 


Heb jij een eigen klusbedrijf, dan is opslag bij LOADS eveneens bijzonder geschikt voor het bewaren van kostbare gereedschap. Ook bij een eigen webwinkel zijn onze opslagruimtes ideaal om te voorkomen dat jouw garage volstaat.


Aan veiligheid en kwaliteit besteden we veel aandacht door onze meervoudige beveiliging. Zo is het alleen mogelijk om met een persoonsgebonden code via de app naar binnen te gaan. Door de toepassing van surveillance, bewakingscamera's, elektronische beveiliging en brandalarm is al het mogelijke gedaan om de vestiging zo veilig als een kluis te maken.


Tijdelijke opslag huren in Almere

Als je te maken hebt met ruimte tekort dankzij een verhuizing, verbouwing of vanwege gezinsuitbreiding is het prettig om je spullen tijdelijk ergens anders op te slaan. 


Onze tijdelijke opslagruimtes zijn schoon, beveiligd en goed geventileerd. Bovendien kun je bij ons op elk moment van de dag bij je opgeslagen spullen, dankzij onze ruime openingstijden. Ook bieden we verschillende formaten opslagruimtes, zodat je alleen betaalt voor de ruimte die je daadwerkelijk nodig hebt.


Als je op zoek bent naar tijdelijke opslag ruimte, dan ben je bij LOADS aan het juiste adres. Onze betaalbare oplossingen zijn perfect voor iedereen die op zoek is naar extra ruimte voor zijn spullen. Niet zeker hoeveel ruimte je nodig hebt? Neem contact met ons op en ontvang een passend advies van een van onze opslag experts. 


Huur op elk moment extra opslagruimte

Een opslag ruimte huren in Almere Buiten kan bij LOADS wanneer je maar wilt. Met een aanbod van 2000 m2 aan opslag ruimtes van verschillende grootte hebben wij een passende oplossing bij ieder gewenst opslag formaat. Weet je niet zeker hoeveel opslagruimte jij nodig hebt? Bel ons gerust en bereken samen hoeveel ruimte je nodig hebt.


Kom je er gedurende je opslag periode achter dat je toch meer ruimte nodig hebt? Dan kan je op ieder moment over stappen naar een grotere ruimte. Wij kunnen snel schakelen en zorgen er voor dat je uiterlijk de volgende dag nog jouw spullen kan wisselen naar een grotere unit.


Opslagruimte huren op korte termijn

Net zo flexibel zijn wij als het gaat om onze overige voorwaarden. Heb je op zeer korte termijn opslag in Almere nodig, dan kunnen wij daarbij helpen. Boek online jouw ruimte en in de meeste gevallen kan jij je deze dezelfde dag betrekken, maar uiterlijk één dag nadat wij jouw aanvraag hebben ontvangen.


Ook bieden wij dezelfde flexibiliteit wanneer je de huur wilt opzeggen. Als je op een gegeven moment besluit dat jouw opslagruimte niet meer nodig is, kunnen we jouw huurovereenkomst in slechts enkele dagen beëindigen - afhankelijk van de huurperiode (maar uiterlijk binnen twee weken).


Waarom onze opslagruimtes?

Een opslagruimte huren in Almere is de ideale oplossing voor iedereen die zijn huis of kantoor wil opruimen. Het maakt niet uit of je opslag nodig hebt voor meubilair, sportuitrusting of zelfs seizoen banden. Met de opslagruimtes van LOADS in Almere Buiten heb je de ideale partner gevonden voor al je opslag behoeften.


verhuren opslagruimte via mobiele appEenvoudig toegang via je mobiel

Bij LOADS geloven we dat toegangscontrole zo eenvoudig kan zijn als een telefoontje. Dankzij onze innovatie toegangssysteem zijn sleutels verleden tijd. Met een klik op je mobiel krijg je gemakkelijk toegang tot je opslagruimte. Ook kan je (tijdelijk) toegang delen met bijvoorbeeld je kinderen, vrienden, of werknemers. In de app heb je altijd overzicht wie je opslagruimte heeft geopend. Meer gemak, meer veiligheid!


Opslagruimtes huren met optimale condities in Almere

Wat je ook bij ons opslaat, je kan het zo lang als je wilt in jouw opslagruimte in Almere Buiten laten staan. Elke opslagruimte in onze locatie in staat volledig droog. Vanuit jarenlange ervaring richten wij ons op het creëren van een ideale omgeving voor jouw bezittingen. Onze prioriteit is dat je alles terugkrijgt zoals je het achtergelaten hebt. Een droge omgeving is essentieel voor het opbergen van gevoelige items zoals gestoffeerde meubels, schilderijen, verhuisdozen of ordners en documenten.


Transparante huurprijzen gegarandeerd

Bij LOADS zijn we trots op onze transparantie. We vinden het belangrijk dat onze klanten precies weten waar ze aan toe zijn wanneer ze bij ons opslagruimte huren.


Bij ons betaal je een duidelijke huurprijs die vooraf met je wordt gecommuniceerd. Er zijn geen verborgen kosten of extra toeslagen waar je achteraf mee wordt geconfronteerd. Zo weet je altijd wat je kunt verwachten en kom je niet voor vervelende verrassingen te staan.


Bij LOADS hechten we ook veel waarde aan goede klantenservice. Als je vragen hebt of tegen problemen aanloopt, kun je altijd bij ons terecht. We zijn er om je te helpen en zorgen ervoor dat eventuele problemen snel en adequaat worden opgelost.


Kortom, bij LOADS ben je verzekerd van transparante huurprijzen, duidelijke communicatie en uitstekende klantenservice. Zo weet je zeker dat je bij ons in goede handen bent en je spullen veilig en vertrouwd worden opgeslagen.

Schrijf je in en hoor als eerste wanneer onze locatie in Almere open gaat

Veelgestelde vragen

Hoe duur is een opslagruimte in Almere?

Prijzen zijn afhankelijk van het formaat van jouw opslagruimte, de locatie in het pand waar jij het liefste wilt zitten en jouw gewenste huurtermijn. Bekijk onze online booking tool voor actuele prijzen, aanbiedingen en beschikbaarheid.

Wat is de goedkoopste opslagruimte in Almere?

Prijzen zijn afhankelijk van het formaat van jouw opslagruimte, de locatie in het pand waar jij het liefste wilt zitten en jouw gewenste huurtermijn. In Almere hebben wij lockers van 1m3 . Dit is de goedkoopste opslag oplossing.

Hoeveel m² opslagruimte heb ik nodig?

Om te bepalen hoeveel m² opslagruimte je nodig hebt, moet je nadenken over wat je gaat opslaan. Dit kan variëren van meubels en huishoudelijke apparaten tot documenten en seizoensgebonden items. Een handige vuistregel is om de totale oppervlakte te berekenen van alle items die je wilt opslaan en daar ongeveer 10% extra ruimte aan toe te voegen voor gangpaden en eventuele toekomstige toevoegingen. Als voorbeeld, als je een bank, een tafel, een paar stoelen, dozen met spullen en enkele andere kleine items wilt opslaan, dan heb je ongeveer 6-8 m² opslagruimte nodig. Als je twijfelt over de benodigde grootte, neem dan contact met ons op en ontvang advies op maat.

Wat mag ik opslaan?

Over het algemeen kun je in een opslagruimte bijna alles opslaan wat niet gevaarlijk is, illegaal is of bederfelijk is. Hier zijn enkele voorbeelden van spullen die je veilig in een opslagruimte kunt opslaan: - Meubels, zoals banken, tafels, stoelen, bedden en kasten. - Huishoudelijke apparaten, zoals wasmachines, drogers, koelkasten en vriezers. - Elektronica, zoals televisies, computers, laptops, printers en stereosystemen. - Dozen met persoonlijke spullen, zoals kleding, boeken, speelgoed en verzamelobjecten. - Seizoensgebonden spullen, zoals winter- of zomerspullen. - Gereedschap en uitrusting, zoals grasmaaiers, tuingereedschap en sportuitrusting.

Zijn mijn spullen verzekerd?

In verband met de veiligheid en eventuele calamiteiten, dien je je bezittingen altijd te verzekeren wanneer je ze bij LOADS opslaat. Via een speciale polis voor LOADS-klanten, bieden wij een makkelijke en betaalbare manier om je bezittingen te verzekeren.

Boek nu eenvoudig
jouw opslagruimte


Kies je gewenste locatie, de opslagruimte die je nodig hebt en huur vandaag nog je persoonlijke opslagruimte. Je ontvangt direct alle informatie online.
Image