Huur een opslagruimte in Almere

Opslagruimte Almere huren

Sinds kort is LOADS eigenaar van het voormalige Zelfopslag Almere. Ben jij op zoek naar een opslagruimte waar jij je spullen veilig kan opslaan, ieder gewenst moment kan bereiken, en een vestiging waar er altijd genoeg ruimte is om te parkeren? Dan is een LOADS Almere opslagruimte de oplossing. 


Opslagruimte huren in Almere Buiten

Heb je al een tijd het gevoel dat je te weinig ruimte thuis hebt en dat je huis steeds kleiner lijkt te worden? En zit verhuizen er in deze woningmarkt simpelweg niet in? Waarschijnlijk heb je best veel spullen die je maar een paar keer per jaar nodig hebt (zoals kerstspullen, tuinmeubels en seizoensgebonden sportattributen zoals ski’s en schaatsen).


Hoe handig zou het zijn om deze spullen dan op te slaan in een externe opslagruimte, oftewel een self-storage? Ervaar de extra ruimte in je huis en je zult zien dat je woning weer een stuk groter aanvoelt. 


LOADS Almere is te vinden op de Koningsbeltweg op bedrijventerrein Sallandsekant. De locatie is met de auto in vijf minuten vanaf de A6 bereikbaar. Met het openbaar vervoer is het terrein binnen een kwartier van station Almere Centrum goed bereikbaar.


Nu nieuw in Almere - Buitenunits!

Sinds kort hebben wij op onze locatie in Almere ook buitenunits. Deze speciale opslagruimtes zijn optimaal geïsoleerd en goed geventileerd, waardoor uw spullen veilig worden bewaard. Hoewel de buitenunits niet verwarmd zijn, bieden ze het voordeel dat u er direct met de auto naast kunt parkeren, wat het laden en lossen vereenvoudigt. Bij het huren van een buitenunit bij LOADS Almere ontvangt u een toegangscode voor het terrein, zodat u 7 dagen per week, van 6 uur 's ochtends tot 23 uur 's avonds, toegang heeft tot uw opslagruimte en het terrein.

Ontdek bij LOADS Almere een divers aanbod aan ruimtes, zodat er altijd een opslagruimte is die aan uw behoeften voldoet. De gemiddelde grootte van onze buitenunits is 34m³. Meer weten? Lees hier alles over de buitenunits!


opslagruimte huren Almere


Zakelijke en particuliere opslagruimte huren Almere

LOADS biedt tijdelijke en goedkope opslagruimte voor zowel zakelijke huurders als particulieren. Of je nu extra ruimte nodig hebt voor je bedrijf of voor persoonlijke spullen, wij hebben de oplossing voor jou.


Opslagruimte voor particulieren

Ga je verhuizen, verbouwen of een lange reis maken en zoek je een voordelige ruimte om jouw inboedel en andere bezittingen tijdelijk op te slaan? LOADS biedt dé ruimtelijke oplossing.


Met onze moderne, schone en uitstekend beveiligde opslagruimtes ben je verzekerd van een goede plek voor jouw spullen. Zo kan je met een gerust hard op reis of thuis klussen zonder zorgen over stof en werfspatten op uw spullen. Huur je als particulier bij ons een opslagbox, dan betaal je hier geen BTW over.


Zakelijke opslagruimte huren

LOADS biedt ook ondernemers, bedrijven en instellingen het gemak van zelfopslag. Jouw bedrijfsarchief kan veel kostbare kantoorruimte innemen. Een gemakkelijke en betaalbare oplossing is het opslaan van jouw bedrijfsarchief in een voordelige en veilige opslagruimte van LOADS.


Heb jij een eigen klusbedrijf, dan is opslag bij LOADS eveneens bijzonder geschikt voor het bewaren van kostbare gereedschap. Ook bij een eigen webwinkel zijn onze opslagruimtes ideaal om te voorkomen dat jouw garage volstaat.


Aan veiligheid en kwaliteit besteden we veel aandacht door onze meervoudige beveiliging. Zo is het alleen mogelijk om met een persoonsgebonden code via de app naar binnen te gaan. Door de toepassing van surveillance, bewakingscamera's, elektronische beveiliging en brandalarm is al het mogelijke gedaan om de vestiging zo veilig als een kluis te maken.


Tijdelijke opslagruimte huren in Almere

Als je te maken hebt met ruimte tekort dankzij een verhuizing, verbouwing of vanwege gezinsuitbreiding is het prettig om je spullen tijdelijk ergens anders op te slaan.


Onze tijdelijke opslagruimtes zijn schoon, beveiligd en goed geventileerd. Bovendien kun je bij ons op elk moment van de dag bij je opgeslagen spullen, dankzij onze ruime openingstijden. Ook bieden we verschillende formaten opslagruimtes, zodat je alleen betaalt voor de ruimte die je daadwerkelijk nodig hebt.


Als je op zoek bent naar tijdelijke opslag ruimte, dan ben je bij LOADS aan het juiste adres. Onze betaalbare oplossingen zijn perfect voor iedereen die op zoek is naar extra ruimte voor zijn spullen. Niet zeker hoeveel ruimte je nodig hebt? Neem contact met ons op en onvang een passend advies van een van onze opslag experts.


Huur op elk moment extra opslagruimte

Een opslag ruimte huren in Almere Buiten kan bij LOADS wanneer je maar wilt. Met een aanbod van 2000 m2 aan opslag ruimtes van verschillende grootte hebben wij een passende oplossing bij ieder gewenst opslag formaat. Weet je niet zeker hoeveel opslagruimte jij nodig hebt? Bel ons gerust en bereken samen hoeveel ruimte je nodig hebt.


Kom je er gedurende je opslag periode achter dat je toch meer ruimte nodig hebt? Dan kan je op ieder moment over stappen naar een grotere ruimte. Wij kunnen snel schakelen en zorgen er voor dat je uiterlijk de volgende dag nog jouw spullen kan wisselen naar een grotere unit.


Opslagruimte huren op korte termijn 

Net zo flexibel zijn wij als het gaat om onze overige voorwaarden. Heb je op zeer korte termijn opslag nodig, dan kunnen wij daarbij helpen. Boek online jouw ruimte en in de meeste gevallen kan jij je deze dezelfde dag betrekken, maar uiterlijk één dag nadat wij jouw aanvraag hebben ontvangen.


Ook bieden wij dezelfde flexibiliteit wanneer je de huur wilt opzeggen. Als je op een gegeven moment besluit dat jouw opslagruimte niet meer nodig is, kunnen we jouw huurovereenkomst in slechts enkele dagen beëindigen - afhankelijk van de huurperiode (maar uiterlijk binnen 30 dagen).


Alle informatie die je nodig hebt over deze locatie

  • Ruim 400 opslagruimtes verdeeld over 3 ruim opgezette verdiepingen
  • Goed bereikbaar en dicht bij de woonkern
  • Goed beveiligd met 24/7 camerabewaking
  • Droog en comfortabel laden en lossen
  • Hoge kwaliteit opslagbox voor de beste prijs

Waarom onze opslagruimtes?

Een opslagruimte huren in Almere is de ideale oplossing voor iedereen die zijn huis of kantoor wil opruimen. Het maakt niet uit of je opslag nodig hebt voor meubilair, sportuitrusting of zelfs seizoen banden. Met de opslagruimtes van LOADS heb je de ideale partner gevonden voor al je opslag behoeften. 


Opslagruimtes huren met optimale condities in Almere

Wat je ook bij ons opslaat, je kan het zo lang als je wilt in jouw opslagruimte in Almere Buiten laten staan. Elke opslagruimte in onze locatie in staat volledig droog. Vanuit jarenlange ervaring richten wij ons op het creëren van een ideale omgeving voor jouw bezittingen. Onze prioriteit is dat je alles terugkrijgt zoals je het achtergelaten hebt. Een droge omgeving is essentieel voor het opbergen van gevoelige items zoals gestoffeerde meubels, schilderijen, verhuisdozen of ordners en documenten.


Transparante huurprijzen gegarandeerd

Bij LOADS zijn we trots op onze transparantie. We vinden het belangrijk dat onze klanten precies weten waar ze aan toe zijn wanneer ze bij ons opslagruimte huren.


Bij ons betaal je een duidelijke huurprijs die vooraf met je wordt gecommuniceerd. Er zijn geen verborgen kosten of extra toeslagen waar je achteraf mee wordt geconfronteerd. Zo weet je altijd wat je kunt verwachten en kom je niet voor vervelende verrassingen te staan.


Bij LOADS hechten we ook veel waarde aan goede klantenservice. Als je vragen hebt of tegen problemen aanloopt, kun je altijd bij ons terecht. We zijn er om je te helpen en zorgen ervoor dat eventuele problemen snel en adequaat worden opgelost.


Kortom, bij LOADS ben je verzekerd van transparante huurprijzen, duidelijke communicatie en uitstekende klantenservice. Zo weet je zeker dat je bij ons in goede handen bent en je spullen veilig en vertrouwd worden opgeslagen.

Eenvoudig boeken:
Jouw opslagruimte


Kies je gewenste locatie, de opslagruimte die je nodig hebt en huur vandaag nog je persoonlijke opslagruimte. Je ontvangt direct alle informatie online.
Image