Banner page

Inboedel opslag

Inboedelopslag biedt een handige en veilige oplossing voor het bewaren van je waardevolle spullen. Huur opslag tijdens je verbouwing, verhuizing, herinrichting, renovatie of wanneer je op reis bent en voorkom stress en schade aan je bezittingen. Ontdek de kosten, kies tussen tijdelijke opslag of langdurige opslag en zoek naar een opslaglocatie bij jou in de buurt!


Wat is inboedelopslag?

Inboedelopslag is een dienst waarbij je persoonlijke eigendommen uit je inboedel opslaat op een externe locatie. Inboedel betekent de spullen in huis die niet vastzitten en dus te verhuizen zijn, zoals een bank, kast, stoel, televisie, gordijnen en andere huishoudelijke artikelen. Inboedelopslag is een interessante optie in verschillende situaties.


Waarom je inboedel opslaan?

Je inboedel tijdelijk opbergen in een veilige omgeving is om verschillende redenen het juiste om te doen. Zo komt het goed van pas tijdens een verbouwing, verhuizing, herinrichting, renovatie, lange reis of als je gewoon even tijdelijk wat extra ruimte nodig hebt. Door jouw spullen in een externe opslagbox op te slaan, staan deze thuis niet in de weg en weet je zeker dat ze op een veilige plek staan.


Tijdens een verbouwing

Of je nu een complete oude woning gaat verbouwen of een deel van je huis, verbouwen kan chaotisch zijn. Door je meubels voor een tijdje ergens anders op te slaan tijdens het verbouwen, voorkom je dat je meubels schade oplopen. De meubels staan niet in de weg en dat biedt de ultieme kans om de verbouwing tot in detail goed uit te voeren. Huur je een opslaglocatie, dan hoef je jezelf geen zorgen te maken over je waardevolle bezittingen. Zodra het verbouwen klaar is, haal je de spullen weer naar je nieuwe woning.


Tijdens een verhuizing

Ben je al vroegtijdig begonnen met het inpakken van je verhuisdozen? Dan is het goed mogelijk dat deze in de weg staan. Tijdens een verhuizing is het daarom fijn om je inboedel ergens anders te slaan. Zodra je jouw huidige woning verlaat en intrekt in je nieuwe woning, kun je deze spullen weer ophalen. Dit maakt het verhuisproces een stuk comfortabeler, want je kunt rustig beslissen welke items je in je nieuwe huis wilt plaatsen. Wil je stressvrij verhuizen? Dan is het naast opslag huren nog verstandig om te zoeken naar verhuisbedrijven met professionele verhuizers. Met hulp van een verhuisbedrijf is het inladen en uitladen van je bezittingen zo achter de rug.


Tijdens een herinrichting

Inboedel opslag is tevens een geweldige oplossing tijdens een herinrichting van je huis. Pas als je huis niet helemaal vol staat met meubels, is het mogelijk om te experimenteren met verschillende indelingen en meubelstukken. Het herinrichten van je woning kan best wat tijd in beslag nemen, dus het is fijn om je spullen dan voor even extern te bewaren. Zo heb je de ultieme mogelijkheid om je interieur te transformeren. Dat geldt niet alleen voor je huis, self storage is bovendien een uitstekende oplossing voor bedrijven.


Tijdens een renovatie

Je huis of bedrijfspand renoveren? Dan levert vaak veel stof en rommel op. Het is natuurlijk allesbehalve fijn als dat terechtkomt op jouw meubels. Door je inboedel op te slaan in een beveiligde opslagruimte, blijven je bezittingen onaangetast. Dat is mogelijk aan de hand van self storage of mobiele opslag. Na de renovatie kun je jouw huis of bedrijfspand weer inrichten met schone en goed bewaarde bezittingen.


Tijdens een langdurige reis

Als je je bezittingen graag goed beschermd achterlaat als je voor een langere tijd op reis bent, is inboedelopslag een uitstekend idee. Hierdoor kun je met een gerust hart op reis, omdat je zeker weet dat je inboedel veilig en beschermd is. Niet alleen tijdens een lang verblijf in het buitenland is opslagruimte huren de perfecte oplossing, ook wanneer je voor een korte periode in het buitenland bent. Je waardevolle spullen zijn in goede handen en daardoor geniet je optimaal van je reis.


Kosten inboedelopslag

Bij Loads.nl heb je verschillende mogelijkheden als je opslagruimte wilt huren. Wij bieden diverse opslagboxen aan in allerlei formaten. Zo is het mogelijk om te kiezen voor een opslagbox die past bij je wensen. De opslagkosten die je betaalt zijn gebaseerd op hoeveel inboedel je wilt opslaan en de huurperiode. Of je nu voor een paar weken opslag nodig hebt of voor meerdere maanden, het is allemaal mogelijk. Ook wanneer je eerst de opdracht gaf om een paar weken te huren, maar het toch langer wilt laten doorlopen, is dat mogelijk. Gebruik onze boeking tool en ontdek welke prijs je betaalt voor welke box.


Tijdelijke opslag

Je inboedel tijdelijk opslaan is ideaal als je aan het verbouwen, verhuizen, herinrichten of renoveren bent. Maar ook wanneer je een langdurige reis maakt of een kort verblijf in het buitenland op de planning hebt. Containers huren voor je meubels is daarnaast een mogelijkheid als je gewoon even wat extra ruimte nodig hebt thuis.


Inboedelopslag huren bij Loads.nl

In tegenstelling tot de meeste aanbieders van opslagruimte, bieden wij je de mogelijkheid om te huren zolang jij dat wil. Bij Loads zit je nergens aan vast. Je hebt bij ons de keuze uit tijdelijke opslag of langdurige opslag. Wanneer je jouw opgeslagen bezittingen uit de container terug wilt hebben, is dat binnen no time gebeurd!


Onze locaties

Bij Loads kun je opslag huren door heel het land. Inboedelopslag is niet alleen mogelijk in Almere, maar tevens in Eindhoven, Tilburg, Helmond en Spijkenisse. Daardoor vind je altijd een loods met verschillende opslagboxen in de buurt. Onze aangeboden opslagruimtes zijn goed beveiligd en voldoen aan de strengste eisen. Wij zorgen dat je spullen veilig, droog en verwarmd worden bewaard. Laden en lossen is bij ons ook vrij eenvoudig. Veel van onze opslagruimtes bevinden zich op de begane grond en anders is er een lift voor je beschikbaar. Naast inboedelopslag kun je bij ons terecht voor overige diensten, zoals zakelijke opslag, archief opslag, voorraad opslag of webshop opslag.

Eenvoudig boeken:
Jouw opslagruimte


Kies je gewenste locatie, de opslagruimte die je nodig hebt en huur vandaag nog je persoonlijke opslagruimte. Je ontvangt direct alle informatie online.
Image