Banner page

Buitenboxen huren bij Loads Almere

Naast onze binnenunits bieden wij ook buitenunits aan bij onze vestiging aan de Koningsbeltweg 74 te Almere. Deze speciale opslagruimtes zijn uitstekend geïsoleerd en goed geventileerd, waardoor uw spullen veilig worden bewaard. Hoewel de buitenunits niet verwarmd zijn, bieden ze het voordeel dat u er direct met de auto naast kunt parkeren. Zo kunt u gemakkelijk spullen opbergen of ophalen. Wanneer u een buitenunit huurt bij LOADS Almere, krijgt u een toegangscode waarmee u toegang heeft tot het terrein. U kunt 7 dagen per week, van 6 uur 's ochtends tot 23 uur 's avonds, bij uw opslagruimte en het terrein.Wat zijn de voordelen van een Buiten Box?

Volledig geïsoleerd: Onze buitenunits zijn volledig geïsoleerd om uw opgeslagen goederen te beschermen tegen extreme temperaturen en omgevingsinvloeden.

Goed geventileerd: Ventilatie is essentieel om een gezonde opslagomgeving te behouden. Onze buitenunits zijn goed geventileerd om een optimale luchtcirculatie te garanderen.

Vrij van condensatie: Door onze isolatie en ventilatie blijven onze buitenunits vrij van condensatie, wat belangrijk is om schade aan uw opgeslagen goederen te voorkomen.

Goed beveiligd: We zorgen voor een uitstekende beveiliging van onze buitenunits, met functies zoals sloten, camerasystemen en 24/7 bewaking om ervoor te zorgen dat uw eigendommen veilig zijn.

Vrij van ongedierte: Onze buitenunits zijn volledig afgesloten, waardoor ze vrij blijven van ongedierte. Deze afsluiting biedt een effectieve barrière tegen insecten en knaagdieren, waardoor uw opgeslagen goederen beschermd zijn tegen eventuele schade veroorzaakt door ongedierte.

Bereikbaar met de auto: Onze buitenunits zijn gemakkelijk bereikbaar met de auto, wat betekent dat u recht voor de unit kunt rijden om uw goederen te laden en lossen. Deze directe toegang met de auto biedt een uitzonderlijk gemak, vooral bij het verplaatsen van omvangrijke of zware items. Of het nu gaat om het opslaan van meubels, apparaten of inventaris, u kunt met gemak tot aan de buitenunit rijden om uw spullen te laden of te lossen. Dit bespaart u tijd en moeite, waardoor uw opslagervaring bij ons soepel en efficiënt verloopt.


Hoe groot zijn de buitenboxen?


Ontdek onze ruime buitenunits, allemaal met een oppervlakte van 14.20m². Met een breedte van 2.42m, een lengte van 5.87m en een hoogte van 2.40m bieden deze units voldoende ruimte om al uw opslagbehoeften te vervullen. Of u nu huisraad, inventaris of seizoensgebonden items wilt opslaan, onze buitenunits bieden de perfecte oplossing met voldoende ruimte en gemakkelijke toegang voor al uw spullen.Als klant van LOADS Almere profiteert u van verschillende voordelen en services:

  • Geen inschrijfkosten
  • Geen borg
  • Toegang tot onze Self-Storage units 7 dagen per week van 06.00 tot 23.00 uur
  • Verwarmde en geventileerde binnenunits
  • Laden en lossen binnen mogelijk
  • Flexibel opzegbaar met een opzegtermijn van 14 dagen
  • 24/7 beveiliging door middel van camerabewaking en geautomatiseerd toegangssysteem.
  • Zowel binnen als buiten units beschikbaar.

Vraag vandaag nog informatie aan, reserveer direct uw opslagruimte of bekijk onze prijzen via de boekingspagina. 

Veelgestelde vragen

Wat zijn de voordelen van een buiten unit?

Onze buiten units in Almere zijn volledig geïsoleerd, goed geventileerd, vrij van condensatie, goed beveiligd, vrij van ongedierte en bereikbaar met de auto.

Hoe boek ik een buiten box in Almere?

De buitenboxen zijn eenvoudig te boeken via de boekingspagina op onze website. Klik op de knop 'Prijzen & Boeken' in de header, selecteer de locatie Almere, en kies jouw gewenste buitenbox op de plattegrond. De buitenboxen zijn aangegeven met het label BB in de unit nummer.

Wat is de minimale huurperiode van een buiten unit?

De minimale huurperiode van een buitenbox bij LOADS Almere is slechts 1 maand.

Eenvoudig boeken:
Jouw opslagruimte


Kies je gewenste locatie, de opslagruimte die je nodig hebt en huur vandaag nog je persoonlijke opslagruimte. Je ontvangt direct alle informatie online.
Image