Banner page

Zakelijke opslagruimte

Als bedrijf is het huren van zakelijke opslagruimte een slimme keuze. Bij Loads ben je aan het juiste adres voor flexibele én veilige opslagoplossingen voor zakelijke behoeften. Lees hieronder over wat het inhoudt, waarom het aantrekkelijk is, voor welke doeleinden je het kunt gebruiken, zoals archieven, voorraden, gereedschap of meubilair en waarom je zou moeten kiezen voor ons als jouw opslagpartner.


Wat houdt zakelijke opslagruimte huren in?

Het huren van zakelijke opslagruimte houdt in dat bedrijven tijdelijk een ruimte huren om daar hun goederen en materialen in op te slaan. Denk bijvoorbeeld aan het opslaan van archieven, marketingmaterialen, voorraad, kantoormeubilair en gereedschap. Het is de ideale manier voor bedrijven om je spullen georganiseerd en toegankelijk te houden en ruimte te besparen op kantoor!


Waarom een zakelijke opslagruimte huren?

Het is voor een bedrijf om verschillende redenen interessant om zakelijke opslagruimte te huren. Zo biedt het gemak en flexibiliteit, ben je verzekerd van veiligheid en kun je 24/7 bij je spullen. Of je nu gereedschap wilt opbergen voor je bouwbedrijf of je voorraad voor je webshop wilt stallen in een aparte ruimte, zakelijke opslag biedt unieke voordelen.


Opslag van archieven

Je belangrijke documenten en archieven op één plek om de administratie overzichtelijk te houden? Tijdelijke opslagruimte is een uitkomst. Door de flexibele opslag kun je er weer bij zodra je de documenten nodig hebt, wat veel gemak biedt.


Voorraad opslag

Je producten en goederen op een veilige en georganiseerde wijze opslaan? Opslagboxen zijn de ideale oplossing voor webshop voorraad. Hierdoor kun je de producten en goederen goed beheren en distribueren. Je hebt op deze manier je eigen magazijnruimte.


Opslag van marketingmaterialen

Gebruik je veel marketingmaterialen om je bedrijf te promoten? Dan is de huur van een opslagruimte iets om te overwegen. Hier kun je je flyers, banners en beursstands makkelijk opbergen en ophalen wanneer jij ze nodig hebt.


Gereedschap opslaan

Extra ruimte komt ook goed van pas als je veel met gereedschap werkt. Je hebt lang niet altijd al je gereedschap nodig en je moet daar op kantoor maar net plek voor hebben. Kies je voor zakelijk huren, dan heb je een eigen ruimte waar je je gereedschap kunt stallen. De opslagruimtes van Loads zijn 7 dagen per week, 24/7 per dag open. Dat betekent dat je altijd bij je materialen kunt.


Opslag voor een webshop

Als je je zakelijke klanten zo goed mogelijk van dienst wilt zijn met je webshop, is het handig om je producten goed op te slaan. Zakelijk opslagruimte huren is in dit geval een uitstekende keuze om van extra ruimte te profiteren.


Opslag van kantoormeubilair bij een verhuizing

Veilige opslag voor je kantoormeubilair is essentieel als je gaat verhuizen met je onderneming. Zo voorkom je dat je meubels beschadigd raken en deze gelijk weer toe zijn aan vervanging.


Tijdelijke opslag voor bedrijven

Met tijdelijke opslagruimte ben je ontzettend flexibel en kun je de ruimte aanpassen als je situatie verandert. De opslagboxen van Loads zijn voorzien van goede beveiliging, zoals toegangscontroles en camerabewaking. Met extra opslagruimte kom je nooit meer ruimte tekort om je spullen op te bergen!


Waarom zakelijke opslag huren bij Loads?

Loads is dé plek om zakelijke opslag te huren, hoeveel opslagruimte je ook nodig hebt. Bij ons kun je terecht voor self storage of een van onze premium boxen. Daarnaast bieden wij behulpzaam personeel en ultieme veiligheid. Waarom je voor een van de vestigingen van Loads moet kiezen? Wij sommen het voor je op.


Alles online regelen

Bij ons is het geen gedoe om opslagruimte te huren, want alles kan gemakkelijk online. Binnen een paar eenvoudige stappen heb jij je units gereserveerd en kan het echte werk beginnen: je spullen laden en lossen.


Multifunctioneel gebruik

Onze zakelijke opslagruimtes zijn ontworpen voor multifunctioneel gebruik. Of je nu archieven, voorraad, marketingmaterialen, meubilair of een combinatie hiervan wilt opbergen, bij ons kan het allemaal. Wij hanteren verschillende formaten opslagruimte, zodat je kunt kiezen voor een ruimte die groot genoeg is voor jouw opslagbehoeften.


24/7 toegang tot je opslag

Bij Loads begrijpen we als geen ander dat ondernemers flexibiliteit nodig hebben. Daarom bieden wij jou 24/7 toegang tot je opslagboxen. Daardoor heb je de vrijheid om op ieder gewenst moment bij je bezittingen te komen.


Geef meerdere collega's toegang tot de opslagruimte

Bij Loads kun je ook ander personeel toegang geven tot je zakelijke opslagruimte. Die gedeelde toegang zorgt ervoor dat medewerkers optimaal kunnen samenwerken en efficiënt te werk kunnen gaan.


Wat kost zakelijke opslag?

Wij werken met verschillende contracten. Wat je kwijt bent aan het huren van opslagruimte, hangt af van de huurperiode en hoeveel spullen je kwijt wilt. Wij helpen je er graag bij om de exacte prijs te berekenen. Neem bij interesse contact met ons op!

Eenvoudig boeken:
Jouw opslagruimte


Kies je gewenste locatie, de opslagruimte die je nodig hebt en huur vandaag nog je persoonlijke opslagruimte. Je ontvangt direct alle informatie online.
Image